Over ons

Uit passie voor de hobby modelbouw en het beperkte aanbod aan producten online zijn we met veel plezier gestart met de ontwikkeling van onze webwinkel. Ondertussen zijn we een paar jaar verder en is Modelbouwpakketten.nl uitgegroeid tot een betrouwbare bron voor modelbouwers. Belangrijk voor ons is het goede, duidelijke contact tussen ons en onze klanten om zo de wensen op elkaar af te stemmen.

De hobby modelbouw is over het algemeen genomen misschien niet de meest populaire hobby die bestaat, althans in Nederland alleen genomen zijn er best veel modelbouwers actief, toch spreken we zelden tot nooit over een hype als het komt op modelbouw.
    

Desalniettemin zien wij het bezoekersaantal telkens weer groeien en krijgen wij tracties waarin met name nieuwe bouwers aangeven blij te zijn met eens wat anders dan films kijken of computerspellen spelen. Lekker met je handen bezig zijn en dan benieuwd zijn naar het eindresultaat. Misschien de aller eerste keer niet helemaal perfect, maar de keren daarop telkens beter!

Modelbouw zal altijd blijven bestaan, dat weten wij bij Modelbouwpakketten.nl zeker en we zullen zorgen voor een leuk en breed aanbod aan nieuwe en oude producten om zo uw collecties te blijven aanvullen...

Team Modelbouwpakketten.nl